(FOX) Rider

Geplaatst door Ingeborg Quintelier op

We zijn zo trots dat we verdeler mogen zijn van de Foxrider! 100% made in Belgium en een musthave voor iedereen die duurzaamheid in combinatie met stijl en speelpret waardeert. De Foxrider gaat dan ook jaaaaaren mee...

1957 ONTSTAAN VAN DE FOXRIDER

In 1957 wil Adiel Devos aan het plezier van zo’n familiestuk bijdragen door een eerste versie van een eigen driewieler te ontwerpen. De Foxrider wordt zo geboren en maakt deel uit van de Metafox Group waar buisverwerking centraal staat.

Foxrider 1953 

1975 RESTYLING VAN DE FOXRIDER

Het is dan, in 1975, dat Frans beslist om de originele driewieler zo getrouw mogelijk te produceren. Zijn vader, Adiel, herontwerpt de eerste versie van de Foxrider.

De Foxrider ontstaat en schittert in zijn eenvoudige mooiheid. Zijn strak design en verschillende leuke kleuren, zorgen ervoor dat de kinderen met een kwalitatieve en authentieke driewieler kunnen ravotten. 

Foxrider 1975  

2017 HEDEN

De foxrider brengt oude Belgische nostalgie terug naar het heden en staat garant voor kwaliteit en plezier.

Foxrider

Lees meer →

(Petit) and Small

Geplaatst door Ingeborg Quintelier op

Voor Valentijn kregen we een supertoffe blogpost op Petit and Small. Een stijlvolle blog met de leukste webshops en inspiratie rond deco, fashion en lifestyle voor de mini's! Klik hier om de blogpost te lezen.

 
Lees meer →

(Gezien op) Mwordmag blog

Geplaatst door Ingeborg Quintelier op

Isabel from the MwordMag blog, wrote a beautiful article about 'Zoen voor Gust'. We're proud to share it with you!

Ingeborg en Carol leerden elkaar 17 jaar geleden kennen en wisten toen al dat ze samen ooit hun eigen zaak wouden opstarten. Ze zijn al jaren onafscheidelijk en werden 3 jaar geleden voor de eerste keer mama. Ondertussen hebben ze elk twee kindjes rondlopen en onlangs verwelkomden ze hun gemeenschappelijke baby, ZOEN VOOR GUST. De shop is een ode aan het prille moederschap en oooh ja, het is echt een pareltje geworden als je het mij vraagt. Liefde, grote liefde voor al hun producten en deze twee houten fototoestelletjes zijn sinds enkele weken het favoriete speeltje van mijn mini’s. Neem een kijkje bij ZOEN VOOR GUST, en toon deze twee lieve dames wat liefde! Maar, het moet gezegd worden, het is op eigen risico. Het is namelijk ongelooflijk moeilijk om al deze mooie spulletjes te weerstaan. Je kan hun verhaal ook volgen op Instagram (klik hier). 

Lees meer →

(Nice to meet) Repose Ams

Geplaatst door Ingeborg Quintelier op

We starten onze 'Nice to meet you' blogpost reeks met een van onze favoriete merken uit de webshop.

Repose Ams is een merk dat we ontdekt hebben door te scrollen op Instagram (dat doen we soms urenlang). Repose Ams is opgericht in Amsterdam in 2014 door In-Yeo Couperos. Klein van uitzicht, maar groot van talent! 

Repose betekent rust, stilte, kalmte en dat is ook wat hun producten uitstralen.

Het was liefde op het eerste gezicht. E e n  v  o u d, p u u r, s t i j l v o l én w a r m. Het perfecte deken voor jou kleine geluksbundel.

De filosofie van Zoen voor Gust, is dat we op zoek gaan naar merken met een verhaal, een visie. Met nadruk op duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit. Ieder Repose Ams dekentje straalt dit ook uit. Zelfs de verpakking is fantastisch: ze worden geleverd in een handgezeefdrukte zak.

Dit multifunctionele #1 dekentje was het eerste ontwerp van In-Yeo. Ze zijn gemaakt van 100% lamswol en dus lekker warm. De prachtige kleueren maken het moeilijk om te kiezen.

De Repose Ams dekentjes zijn het perfecte kraamcadeau, of zoals bij ons, het meest gezellige dekentje voor je mini in de zetel. Kruip er maar lekker onder. Een echte must have. You will love it.

(Pictures: Repose Ams and www.lesenfantsaparis.com)

Lees meer →

(D-Day) 1-12-16!

Geplaatst door Ingeborg Quintelier op

We zijn eindelijk open. Maanden hebben we hard gewerkt en hier enorm naar uitgekeken. Eindelijk kunnen we jullie laten kennismaken met al die prachtige, unieke merken. Het is al een rollercoaster van ervaringen, ontmoetingen en gevoelens geweest en we kunnen niet wachten om er volop voor te gaan! Kijk gerust rond, ontdek, laat je verrassen en inspireren,... Welkom bij Zoen voor Gust!

Carol en Ingeborg
Zoen en Gust

Lees meer →