Free shipping on orders over €100 in Belgium!
 English  Dutch 

Hallo daar!

Wij zijn Carol en Ingeborg. Bijna 20 (!) jaar hartsvriendinnen en onafscheidelijk. Vier jaar geleden werden we allebei voor het eerst mama van een zoon Gust en een dochter Zoen. Onze webshop ‘Zoen voor Gust’ is een ode aan het prille moederschap. Ondertussen verwelkomden we ook elk een tweede (en net derde ;)) zoon en dochter en mogen we ons officieel Boysmom en Girlsmom noemen. 

We zijn altijd op zoek naar het beste voor onze mini’s. Uren surfen op het internet om dat ene unieke stuk te vinden. Prachtige merken van over de hele wereld ontdekken. Vaak met een grote passie opgericht en met de grootste zorg ontworpen door inspirerende mensen, veelal ‘mompreneurs’ en ‘dadpreneurs’.

Mama’s hebben het druk….heel druk. Dat weten we. Zij hebben niet altijd de tijd om de perfecte essentials te zoeken die net dat tikkeltje meer hebben. In ‘Zoen voor Gust’ brengen wij een mooie selectie van deze unieke labels samen. Kleinschalig en duurzaam, maar vooral zorgvuldig door ons uitgekozen omdat ze enkel het beste verdienen, niet?

-Best for your mini, picked with love-

xoxo

Carol & Ingeborg